LEGO heeft mooie traktatie voor Insiders

News
woensdag, 12 juni 2024 om 10:00
Als je regelmatig LEGO koopt ben je misschien ook al Insider. In dat geval is het misschien de moeite waard om de komende dagen te kijken of er nog sets zijn die je wil hebben. Insiders worden namelijk tijdelijk dubbel beloond.
LEGO Insider zijn heeft een aantal voordelen. Het verdienen van punten bij je aankopen staat daarbij niet op de laatste plaats. Deze punten kun je namelijk besteden aan bijvoorbeeld korting op een volgende aankoop, of aan tickets voor LEGOLAND.
As je nog een aantal punten nodig hebt om de beloning die je wil te scoren, is het een idee om tussen nu en 16 juni online bij LEGO te shoppen. Insiders krijgen in deze periode namelijk dubbele punten bij hun aankopen. Punten krijg je bij elke aankoop en de dubbele punten-actie geldt dan ook op alle producten.
Het voordeel van deze actie is echt voor Insiders: er is geen sprake van een kortingsactie of een ander voordeel waar (ook) andere klanten van kunnen profiteren. Wel is er een drietal bundels waarbij je korting krijgt bij aankoop van twee specifieke sets.

Waarom zou je LEGO Insider worden?

De punten zijn de voornaamste reden om LEGO Insider te worden, want bijna elke andere beloning is te krijgen met punten. De eerder genoemde kaartjes voor LEGOLAND zijn een voorbeeld van een beloning. Maar je kunt ook unieke sets en merchandise scoren. Ook mag je in sommige gevallen een set eerder kopen of pre-orderen dan niet-Insiders.
Insider worden is helemaal gratis, dus je hebt er alleen maar voordeel van. Je hoeft niet in de gaten te houden dat je vaak genoeg van aanbiedingen profiteert om de kosten eruit te halen, want er zijn geen kosten. Als je rechtstreeks bij LEGO bestelt is er dus eigenlijk geen reden om geen Insider te worden.

Populair Nieuws