5 Black Friday 2017 tips - Voorbereid op koopjesjacht

Article
dinsdag, 21 november 2017 om 11:39
xgn google image
Ben je klaar om een enorme hoeveelheid geld uit te geven deze vrijdag? Black Friday staat bekend om de ongelooflijke korting die winkels geven op producten die we eigenlijk allemaal wel willen hebben. Hoe zorg je er nou voor dat je door de korting het koopje blijft zien? Nou, daarvoor hebben wij 5 Black Friday 2017 tips voor je samengesteld.
Black Friday kan wel eens een hectische tijd zijn voor iedereen die houdt van koopjes. Gelukkig gebeuren er in Nederland geen absurde taferelen zoals in Amerika, maar het kan zo maar zijn dat je net dat ene koopje mist. Om dit te voorkomen, geven we je vijf tips waarmee je Black Friday zeker succesvol door zult komen!

5. Heb je het wel echt nodig?

Voordat je iets gaat kopen, kijk of je het echt nodig hebt. Doet je telefoon het nog prima dan is het jammer om een nieuwe te kopen, want dat zelfde geld kun je misschien ergens anders voor gebruiken. En die game die je wil hebben, is die wel goed? Check een review voordat je geld uit gaat geven. Of beter nog, ga naar Metacritic en check alle reviews! Zo koop je minder snel dingen die je niet nodig hebt.
En voor films en series is het heel belangrijk om Netflix te bekijken. Stel je voor, je koopt een boxset voor een tientje en komt er later achter dat alles gewoon op Netflix te kijken is. Dat is natuurlijk vreselijk jammer, voor die tien euro had je ook wat te eten kunnen kopen bijvoorbeeld, of een paar goedkope oortjes of een USB stick. Houd dit dus goed in de gaten!

4. Houd specs goed in de gaten

Ga je tech kopen, maak dan eerst een overzicht van wat je precies in huis wil halen. Koop niet een 4k televisie omdat hij goedkoop is, maar omdat hij alles heeft waar je naar op zoek bent. Wil je een iPhone 8+, koop dan niet een iPhone 8 omdat die toevallig goedkoper is. Ga voor je doel en niet voor het koopje!
Het helpt om vooraf op te schrijven wat je precies wilt hebben. Wees zo specifiek mogelijk, als je bijvoorbeeld achter die TV aan wil gaan schrijf dan de minimale schermgrootte op, of je amoled wil hebben, alles dat je kunt verzinnen. Zo lang je specifiek Black Friday 2017 tips opvolgt zul je niet thuiskomen met iets dat je eigenlijk niet wil hebben.

3. Houd toekomstige releases in de gaten

Voordat je geld uitgeeft aan een nieuwe game, kijk naar alle games die nog in de planning staan. Komt er in december nog een supergoede simulatiegame uit, dan is het misschien verstandig om nu voor een andere soort game te gaan. Zeker als je twijfelt tussen twee games, kijk dan naar wat er nog in je planning staat. Twee dezelfde games achter elkaar spelen kan best saai zijn, dus breng wat afwisseling in je leven.
Ook voor films kun je dit toepassen. Ben je nog van plan om naar de bioscoop te gaan dit jaar, koop dan geen films die lijken op de film die je nog gaat zien. Dus als je naar een superheldenfilm gaat, koop dan niet een superheldenfilm op Black Friday, tenzij je natuurlijk een mega grote fan bent!

2. Koop wat je wilt, maar vraag altijd om een bonnetje

Als je geld uit gaat geven zonder een lijstje of zonder rekening te houden met nieuwe releases dan houden wij je natuurlijk niet tegen. Maar wat je ook koopt, vraag altijd om een bonnetje. Zonder bonnetje kun je namelijk niet je aankopen inruilen als dat nodig blijkt te zijn. Het is niet heel erg om iets te kopen dat later nutteloos blijkt te zijn, want er is altijd wel een mogelijkheid om dingen te retourneren.
Met Black Friday gaan mensen impulsief aankopen en wie weet twijfel jij over dingen. En wat als dat ene product straks weg is? Een tip is om gewoon te kopen wat je op dat moment wilt hebben en de balans daarna opmaken wat je wel of niet houdt. Retourneren kan immers altijd! Natuurlijk zullen winkels hier minder blij mee zijn, maar het gaat wel om jouw geld!

1. Vergeet Cyber Monday niet

Als je alle Black Friday 2017 tips hebt opgevolgd (of niet) en je mist toch je koopje, vrees dan niet! Alles is nog niet voorbij en we kunnen je met vreugde vertellen dat de meeste winkels en webwinkels doorgaan met de aanbiedingen tot en met maandag 27 november!
Die maandag is namelijk Cyber Monday. In Amerika wordt dit gezien als de digitale versie van Black Friday, maar de twee dagen worden eigenlijk al meer en meer samengevoegd. Tegenwoordig heb een Black Friday weekend in de meeste winkels. Dus mis je die belangrijke deal op vrijdag, dan is er een grote kans dat je het hele weekend nog die deal kunt scoren!

Black Friday 2017 tips – Vrolijke Hongerspelen!

We hopen dat deze tips je hebben voorbereid op de totale chaos die Black Friday soms met zich mee kan brengen. Er worden gelukkig geen mensen geslagen of vertrapt in Nederland, maar op koopjesjacht gaan kan behoorlijk stressvol zijn! We wensen jullie allemaal de meest fantastische deals toe!

Populair Nieuws