Beste Fortnite Playground buildings - Op en top creatief

Article
maandag, 09 juli 2018 om 13:46
xgn google image
Het is nog even genieten geblazen met de nieuwste Fortnite modus. Alhoewel de modus straks uit het oog verdwijnt, verdwijnen al die toffe creaties niet uit het hart. Dit zijn de beste Fortnite Playground buildings om toch even te herinneren.
Wil jij zelf even bouwen? De Fortnite Playground modus gaat offline op 12 juli. Tot en met die tijd kun jij nog even genieten van alle opties die deze nieuwe Playground modus te bieden heeft. Nog niet op de hoogte: eerder maakten wij een duidelijk overzicht met daarin alles wat je moet weten over Fortnite Playground.

5. Mario Kart in Fortnite

We scheuren deze special binnen met wat boodschappenkarretjes en een parcours. Karten in Fortnite mag dan wel wat anders aanvoelen zonder bekende figuren zoals Mario en zijn vrienden, maar het is en blijft leuk. Spelers hebben eigen racebanen gebouwd en maakten met een lege boodschappenkar de gekste sprongen over ramps. Terwijl ze met hun karrretje door de lucht vlogen, probeerden ze eerder te finishen dan hun tegenstanders.
Hierboven vind je een filmpje van deze creatieve race minigame. En mocht je uiteindelijk helemaal verzot erop zijn geraakt, maar toch al dat itemgeweld van Mario Kart een beetje missen, dan kun je nog altijd Mario Kart 8 Deluxe spelen. Gezien Fortnite ook speelbaar is op de Switch is dit een snelle wissel voor mensen die beide spellen spelen.

4. Arrrrr Piraatjes

En als je klaar bent met je dat racen dan kun je direct op een ander voertuig overstappen. Een speler heeft namelijk ook heel veel passie gestoken in het bouwen van een piratenschip. Hiervoor heeft hij al zijn Fortnite bouwskills uit de kast gehaald en het resultaat mag er wezen. Je krijgt spontaan zin om de vlag uit te hangen en de horizon tegemoet te varen.
Ben je benieuwd hoe nu zo een piratenschip wordt gebouwd? In een video legde de maker volledig vast hoe hij het schip vanaf de eerste muur opbouwde. Uiteindelijk duurt het nog best lang om alles er zo mooi uit te laten zien en het filmpje zelf neemt bijna een uur aan bouwplezier in beslag. Met veel geduld kun je het ook allemaal nabouwen!
En niet zo een fan van piratenschepen? Ook de Titanic is nagebouwd in deze modus. Het is dat we al een piratenschip in deze special vol beste Fortnite Playground buildings hebben, daarom blijft het voor nu bij een eervolle vermelding.
135593

3. Levensgroot Domino

Sommige gebouwen worden pas na het slopen de beste Fortnite Playground buildings!
De volgende speler haalt ook echt het maximale uit de creatieve nieuwe Playground mode. Hij combineert Fortnite namelijk met domino door allerlei gebouwen één voor één uitelkaar te laten knallen. Een hele reeks aan muren en funderingen storten in elkaar. Uiteindelijk blijft er helemaal niks meer over van zijn geweldige bouwwerk.
Het is duidelijk dat er veel tijd in dit domino-werkje is gestoken. Normaal is domino al heel lastig omdat één foutje ervoor kan zorgen dat niet alle dominostenen omvallen. In een spel als Fortnite is het niet anders, aangezien het allemaal mensenwerk blijft. Toch is de missie geslaagd en is dit één van de enige keren dat je juichend toe staat te kijken als één van die prachtige Playground creaties tot de grond aan wordt afgebroken.

2. Game in een game

En als je merkt dat al je bouwplezier aan zijn einde begint te raken, dan is er nog één ding om te doen: een game in een bouwen. Het piratenschip en de ondertussen gezonken Titanic kunnen namelijk prima dienen als decor voor een potje Zeeslag. Moge de beste winnen!
Spelers van Fortnite hebben een eigen zeeslagveld gemaakt en zijn vervolgens uitgebreid dit spel gaan spelen. Wanneer een vakje werd gegokt dan kon de fun pas echt beginnen. Met een hakbuil werd dan ingeslagen op een fundering die was gelegd. Als zo een klein bouwwerkje kapot is, weet de speler in ieder geval dat er al gegokt is of er op H2 of G5 wel of geen kans is om een schip naar de bodem van de oceaan te helpen.
Alhoewel het grappig is, is Zeeslag buiten Fortnite om natuurlijk een stuk makkelijker. Maar waarom zou je makkelijk doen als het ook moeilijk kan?

Afsluiter beste Fortnite Playground buildings

Maar de absolute winnaar is nog wel één van de belangrijkste gebouwen van Amerika. Het Witte Huis staat nu in Fortnite. Alhoewel er vaak de spot wordt gedreven met bewoner Donald Trump, één ding kunnen we wel zeggen: hij heeft smaak als het op huizen aankomt. Deze ambtswoning is namelijk in het echt heel erg mooi, maar is ook met de gelimiteerde mogelijkheden die Fortnite biedt toch op bijzondere wijze nagemaakt.
Alhoewel het op het filmpje boven deze kop lijkt alsof het witte huis binnen een mum van tijd is gebouwd, zit er duidelijk veel werk in dit bouwwerk. In de video zien we hoe het huis vanuit het niks wordt opgebouwd. Het enige wat we nog missen is een Donald Trump die de koffers pakt om in dit digitale huisje te komen wonen. Met hier en daar een likje witte verf en kleine aanpassingen zou de creatie bijna niet meer van de echte te onderscheiden zijn.

Populair Nieuws