Vijf Black Ops 4 beta wijzigingen - Nu al veranderingen in het spel

Article
maandag, 20 augustus 2018 om 15:55
call of duty black ops 4 release veranderingen na de beta 137448 1
Treyarch is nu al van plan om een hoop aanpassingen te maken aan de Call of Duty Black Ops 4 release. Het spel heeft namelijk net een beta gehad en er zijn nu al features bekend die op de schop gaan. Of enkele functies in de volgende Black Ops 4 beta al verbeterd zijn is nog onbekend.

Fog of War

Een interessante feature die zal verschijnen in de aankomende game is Fog of War. Dit is geen echte mist, maar als het ware een deken die over de minimap heen gaat. Spelers kunnen de omgeving van de map alleen in een rondje om hun heen zien. Dit rondje gaat enkele aanpassingen krijgen, want in de Black Ops 4 beta was de functie te sterk.
Treyarch zal in plaats van een rondje de vorm van een kegel gebruiken. Zo krijgen vijandige spelers alsnog de mogelijkheid om van achter aan te vallen. De volledige cirkel zal nu inbegrepen zitten bij de Team Link perk. Hier krijgt de perk ook een boost mee, want de functie werd niet veel gebruikt tijdens de beta.
Verder zal er ook een functie bijkomen waardoor gebruikers weten dat ze gesignaleerd zijn door een andere speler. Mochten spelers schieten dan zal het rode puntje sneller vervagen zodat spelers een nieuwe positie kunnen zoeken na een gevecht. Ook zullen de rode puntjes geen teamgenoten meer tonen als een andere speler in de buurt hun geweer afvuurt.
137450

Tac-Deploy

Tijdens de beta zouden veel mensen problemen hebben ondervonden met het Tac-Deploy systeem. Dit met zowel zwakke als té sterke punten van het item. Treyarch heeft spawns ontdekt waarbij spelers in minder dan drie seconden geraakt kunnen worden en heeft dit probleem opgelost. Verder zijn er ook aanpassingen gemaakt aan de Tac zelf.
De Tac was namelijk iets te sterk tijdens de beta. Daarom zal Treyarch de duur van de Tac-Deploy verkorten en is de cooldown tijd langer geworden. Er zit nu ook een limiet op van maar tien spawns. Verder zal de spawn cirkel rondom de Tac groter worden zodat spelers meer ruimte hebben om te verspreiden en vijanden niet overspoeld worden door spelers.
Wanneer spelers doodgaan zal er een melding voorbij komen waarin staat dat er een Tac-Deploy actief is en of er gevaar dichtbij is.
137451

Body Armor

Er zijn verschillende soorten Gear in de Create-a-Class modus van Black Ops 4. Met Gear krijgen spelers de mogelijkheid om speciale functies voor hun eigen personage samen te stellen aan de hand van je speelstijl. Zo is er een functie waarbij items en een Specialist wapen sneller opladen en een functie waarbij vijandige beweging beter te horen is. Body Armor is ook een van deze features, waar was in de beta een beetje uit balans.
Explosieven zouden de Body Armor moeten beschadigen, maar in de beta was dit niet het geval. Treyarch is van plan dit te veranderen. Ook zal het vermoorden van iemand met Body Armor nu 25 punten extra aan je Scorestreak meter toevoegen. Tot slot wordt erover nagedacht om bijvoorbeeld de snelheid van het personage te vertragen zodat agressieve spelers de rol niet zo snel op zich nemen.
137452

Loadout informatie in Killcam

Bij vorige Call of Duty games, zoals Black Ops 3, was het mogelijk om te zien met wat voor wapen spelers werden gedood. Ook was het mogelijk om te zien wat voor speciale perks spelers hadden. Tijdens de Black Ops 4 beta was dit helaas niet te zien, maar hier komt verandering in.
Volgens Treyarch zal de feature zeker in de game zitten bij de launch. De ontwikkelaar kon de informatie niet in de beta verwerken. Waarschijnlijk omdat dit slechts een klein onderdeel is waar niet genoeg tijd voor was.
137453

Door menu’s scrollen met d-pad en cursor

Veel spelers hebben bepaalde technieken om zo snel mogelijk informatie te bekijken tijdens het spelen van een game. Vooral in intense gevechten willen spelers zo snel mogelijk hun informatie bekijken in bijvoorbeeld hun map of van een andere load-out.
In Black Ops 4 krijgen gebruikers voortaan de mogelijkheid om dit zowel met de sticks van hun controllers te doen als de d-pad. Spelers kunnen beide manieren gebruiken voor alle menu’s die te vinden zullen zijn in de game.

Op naar de volgende Black Ops 4 beta

De volgende Call of Duty Black Ops 4 beta zal in september zijn. Gebruikers kunnen dan aan de slag met de Battle Royale modus genaamd Blackout. PlayStation 4 gebruikers kunnen 1 september al aan de slag, voor andere platformen is de data op het moment van schrijven nog onbekend.

Populair Nieuws