Update - Rabobank storing maakt bankzaken lastig

News
woensdag, 07 juni 2023 om 15:13
Klanten van Rabobank kunnen momenteel niet in alle gevallen hun geldzaken regelen. Er worden problemen gemeld via Allestoringen.nl. Ook op Twitter komen de nodige klachten binnen.

Update - Rabobank storing voorbij

Als het goed is werkt alles bij Rabobank weer naar behoren. De meldingen op Allestoringen zijn afgenomen en de bank zelf meldt dat er geen problemen meer zijn. Mochten er nog problemen zijn met de app, dan wordt aangeraden dat je die opnieuw opstart.
Oorspronkelijk bericht:
Het loopt vanmiddag niet helemaal soepel voor klanten van de Rabobank. In het afgelopen uur zijn er flink wat meldingen van een storing gemaakt via Allestoringen.nl. Ook op Twitter melden meerdere klanten problemen met de diensten van de bank.
Rabobank erkent dat er inderdaad problemen zijn met specifiek spaarrekeningen. Het kan dus zijn dat alles voor jou naar behoren werkt, afhankelijk van wat je wilde bereiken. De bank zegt op zoek te zijn naar een oplossing en raadt aan dat je het later nog eens probeert als je problemen hebt.

Wanneer is de Rabobank storing verholpen?

Uit de beschikbare informatie is helaas niet goed op te maken hoe lang de storing gaat duren. Het aantal meldingen is in ieder geval nog niet ver gedaald. Storingen kunnen soms vrij plotseling verholpen zijn.
In ieder geval lijken er dus diensten te zijn die het gewoon doen. In ieder geval zijn er geen problemen bekend met bijvoorbeeld pinnen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je bij de kassa voor een probleem komt te staan.

Populair Nieuws

Laatste Reacties