OnePlus 9 mogelijk onbruikbaar na Android 12 installatie

News
donderdag, 20 mei 2021 om 10:30
oneplus 9 reveal 2f1615191475
Als je een OnePlus 9 hebt, dan kan je beter nog even wachten met het downloaden van de Android 12 beta. De OnePlus 9 en OnePlus 9 Pro worden namelijk mogelijk onbruikbaar na de Android 12 installatie door een fout in de software.
OnePlus geeft op het eigen forum aan dat je even moet wachten met de Android 12 installatie als je een OnePlus 9 of OnePlus 9 Pro hebt. De telefoons van de populaire fabrikant worden mogelijk namelijk onbruikbaar als je de beta-versie van het nieuwe Android besturingsysteem download. Je telefoon wordt, simpel gezegd, gebrickt door de update en het opnieuw opstarten van je telefoon zal aardig wat moeite kosten.
Dan is het toch fijn om te weten dat de Android 12 installatie momenteel niet verplicht is. Het besturingssysteem van Google zit namelijk nog in de beta-fase en is optioneel te downloaden voor ontwikkelaars en grote fans die constant de nieuwste software willen hebben. Als je een OnePlus 9 of OnePlus 9 Pro hebt is het dus verstandig om nog even te wachten totdat Android 12 gewoon normaal te krijgen is of totdat er een update beschikbaar is voor de beta zodat je telefoon niet onbruikbaar wordt.
oneplus nordf1596705346

Android 12 installatie verwijdert data

De Android 12 installatie op OnePlus 9 en OnePlus 9 Pro zorgt er niet alleen voor dat je telefoon mogelijk onbruikbaar wordt, maar ook al je data wordt gewist. Dat is toch best vervelend als je nog wat belangrijke gegevens op je telefoon hebt staan, wat tegenwoordig natuurlijk niet heel gek is. Laten we hopen dat het nieuwe Android besturingssysteem in de toekomst wel gewoon goed werkt, ook op de nieuwe budgetlijn van OnePlus. Er is in ieder geval genoeg om naar uit te kijken met het nieuwe besturingssysteem van Google, maar het is waarschijnlijk verstandig om nog even te wachten met downloaden.

Populair Nieuws