Eerste deals Steam Winter Sale bekend

News
vrijdag, 16 december 2022 om 14:00
steamf1662720330
De Steam Autumn Sale lijkt nog heel kort geleden, maar de Winter Sale staat alweer voor de deur. Deze nieuwe sale begint volgende week al. De eerste deals zijn bovendien ook bekend.
De Steam Sales zijn geliefd om hun hoge kortingen en berucht om de grote verleiding die die kortingen teweeg brengen. Binnekort is het weer zover dat je je collectie flink kan uitbreiden met games die je misschien wel nooit gaat spelen. Van 22 december tot en met 5 januari is het Steam Winter Sale.
Hoewel dat nog een week weg is, zijn er nu al enkele deals bekend. Uit een trailer voor de uitverkoop blijkt dat er titels als F1 Manager 2022 en Persona 5 Royal in de uitverkoop gaan. Ook kun je deals scoren op Two Point Campus en het nieuwe Sonic Frontiers.
Dat is natuurlijk maar het tipje van de ijsberg als het op deals aankomt. Tijdens een Steam Sale gaan er honderden, zo niet duizenden games met dikke korting de deur uit. Als je games waarin je geïnteresseerd bent op je verlanglijst zet, krijg je een melding als ze tijdens de sale in de uitverkoop zijn. Dat is wellicht ook een manier om niet al te veel games in een impuls te kopen.

Deze Steam Sale gaat verdwijnen

Na de Steam Winter Sale was het voorheen altijd al snel tijd voor een sale rondom Chinees Nieuwjaar. Die sale gaat alleen niet meer door omdat zowel spelers als uitgevers hem te dicht op de Winter Sale vonden zitten. In plaats daarvan komt er in maart een Spring Sale.

Populair Nieuws