De gratis PS Plus games voor november 2022 zijn nu te spelen

News
donderdag, 03 november 2022 om 15:00
ps plus ps5f1631005854
De gratis games voor november 2022 voor PS Plus abonnees zijn nu live. Abonnees kunnen nu dus de downloads aanzetten.
Met PlayStation Plus krijg je twee keer per maand gratis nieuwe games om te spelen. Deze maand verschijnen de drie gratis games voor PS Plus Essential lekker vroeg, namelijk al op 1 november.
Vorige week maakte Sony de games bekend die toegevoegd zouden worden aan PS Plus Essential. Deze games zijn voor alle PS Plus abonnees te claimen. Inmiddels zijn de games ook daadwerkelijk in de Store verschenen en speelbaar.
Later deze maand volgen nog de gratis games voor PS Plus Extra en PS Plus Premium. De line-up voor deze tiers is nog niet bekendgemaakt. Dat zal naar verwachting volgende week gebeuren, waarna de games zelf de week daarna toegevoegd zullen worden.

Gratis games voor PS Plus Essential voor november 2022

Sony maakt de line-up voor de nieuwe maand van PS Plus altijd bekend op de woensdag vóór de eerste dinsdag van de maand.
Vanaf nu kunnen abonnees van PS Plus Essential kennis maken met drie nieuwe games. De gratis games zijn:
Deze drie games zijn nu gratis te claimen in de PS Store. Het kan zijn dat je ze nog handmatig moet opzoeken, de PS Plus overzichtspagina wordt meestal net iets later geupdated.
Iedere maand worden er nieuwe games toegevoegd die gratis te downloaden zijn voor PS Plus abonnees. De games worden niet van de gebruiker zelf, maar blijven wel speelbaar zolang je het PS Plus abonnement hebt.
Om ze ook na november te kunnen spelen hoef je de games niet te downloaden, voor eind november claimen is voldoende. Vanaf dat moment staan ze in je PS Plus library zolang je PS Plus Essential of hoger abonnement loopt en kan je ze altijd downloaden en spelen.