Blood Red Sky een hit op Netflix en behaalt een nieuw record

News
maandag, 16 augustus 2021 om 11:30
schermafbeelding 2021 08 16 om 100813 2021 08 16 080840f1629101736
Netflix staat vol met fantastische films en series, waar jij jouw avonden wel mee kunt vullen. De ene keer klik je op een horrorfilm en de andere keer een zoetsappige romantische komedie. Een film in het bijzonder is nu wel erg populair. Blood Red Sky heeft namelijk een record op Netflix behaald.

Blood Red Sky breekt records

In de eerste maand van de release van Blood Red Sky hebben al meer dan 50 miljoen huishoudens de film bekeken. Dit is misschien niet heel bijzonder, maar wel als je weet dat de film van Duitse afkomst is. De film is in het Engels gesproken, maar de productie hebben wij te danken aan onze Duitse buren. In een interview met regisseur Peter Thorwarth vertelde hij dit.

Blood Red Sky op Netflix is de moeite waard

Volgend de regisseur heeft 90 procent van de huishoudens Blood Red Sky vanaf het begin tot het einde gekeken. Dat is toch best een prestatie, aangezien meerendeel van de bevolking een aandachtsspanne heeft van een granaatappel.
Blood Red Sky is al vanaf 23 juli te zien op Netflix. Het record is dus in minder dan een jaar gebroken. Het vorige Duitse record op Netflix stond op naam van de serie Barbarians.
Hebben jullie de film Blood Red Sky al gezien op Netflix? En wat vond je ervan? Laat het ons weten in de comments.

Populair Nieuws