5 aanraders op Apple TV+ die je moet zien!

Article
donderdag, 30 maart 2023 om 13:30
ted lasso 1f1643235057
Het Apple TV+ aanbod beschikt over allerlei films en series met kwaliteit. Van komedies tot aan drama, deze series moet je zeker checken op de streamingdienst!

Ted Lasso

Ted Lasso is een perfect voorbeeld van de kwaliteit die Apple TV+ te vinden is. De serie heeft dan ook een boel prijzen gewonnen, waaronder een aantal Emmy Awards. Het is een geniale komedie over een American football coach die naar Engeland vertrekt om een voetbalteam te trainen. Lasso heeft verder dan ook geen ervaring met de sport, maar zijn hart zit op de goede plek en hij wilt dan ook altijd het beste voor het team.
Er staan momenteel twee seizoenen van Ted Lasso op Apple TV+. Het derde seizoen is op 15 maart van start. gegaan, wat vermoedelijk ook het laatste seizoen is. Als je Apple TV+ hebt, is het zeker een serie die je gezien moet hebben. Ook als je niet van voetbal houdt, is het nog steeds een aanrader.

Mythic Quest

Mythic Quest is een andere lachwekkende komedie die op Apple TV+ te zien is. Vooral voor degene die van videogames houden is het een aanrader. Het gaat namelijk over een een gamestudio die achter de ontwikkeling van een grote multiplayer game zit.
In Mythic Quest wordt er op een grappige manier gerefereerd naar de echte game-industrie. Vooral als je de industrie volgt, zal je de referenties en de grappen hoogstwaarschijnlijk waarderen. Mysthic Quest heeft momenteel drie seizoenen en is misschien wel één van de leukste en meest originele series op de streamingdienst.
apple tv dear edwardf1678376146

Dear Edward

Naast goede komedies, weet Apple TV+ ook tragische verhalen te vertellen. In februari is namelijk de serie Dear Edward uitgekomen. In deze serie wordt het verhaal van een 12-jarige jongen genaamd Edward vertelt. Hij is de enige overlevende van een vliegtuigramp en krijgt hierdoor van alles te verwerken.
Gelukkig zijn er om hem heen nabestaanden die ook van alles meemaken en moeten verwerken. Maar de ramp heeft ook positieve gevolgen. Zo ontstaan er nieuwe vriendschappen en zelfs romantiek tussen de betrokkenen van de vlucht. Dear Edward is een serie die je zeker zal raken en dus een aanrader.
apple tv wecrashedf1678380431

WeCrashed

Er is op Apple TV+ ook genoeg romantiek te vinden. In WeCrashed wordt het waargebeurde verhaal van Adam en Rebekah Neumann vertelt. De twee spelen belangrijke rollen binnen het succesvolle bedrijf WeWork. Maar binnen een jaar daalt de waarde van het bedrijf ineens van 47 miljard naar slechts 7 miljard. Hoe dit nou mogelijk is ontdek je in WeCrashed.
Naast dat het verhaal interessant is, wordt het koppel gespeeld door twee grote acteurs: Jared Leto en Anne Hathaway. WeCrashed kwam uit 2022 en heeft één seizoen. Als je opzoek bent naar een bijzonder waargebeurd verhaal bomvol romantiek, moet je de Apple TV+ serie zeker een kans geven.

Shrinking

Een andere serie met een sterrencast is Shrinking. Acteurs als Jason Segel (How I Met Your Mother) en Harrison Ford (Indiana Jones en Star Wars) spelen bijvoorbeeld een grote rol in de Apple TV+ serie. Shrinking gaat over een therapeut genaamd Jimmy. Na het overlijden van zijn vrouw worstelt hij met zichzelf, zijn rol als vader en zijn baan.
Daarom besluit hij om zijn therapiesessies anders aan te pakken. Hij houdt zich niet meer in tegenover zijn cliënten en zegt ze meteen waar het op staat. Dit zorgt voor komische situaties tijdens zijn sessie. Deze nieuwe aanpak heeft alleen ook invloed op Jimmy zelf. Shrinking is grappig, dramatisch en laat je daadwerkelijk meeleven met het verhaal. Deze Apple TV+ serie is daarom zeker weten een aanrader.